035 - 204 88 10

Opslagruimte nodig in Leidscherijn?

Ruimtegebrek in Leidsche Rijn?

Zit u midden in een verhuizing en gaat het nog wel even duren? Zorg dan voor een veilige plek voor uw spullen en stal deze in één van onze opslagunits in Leidsche Rijn. Tegen zeer scherpe tarieven is uw ruimtegebrek verleden tijd. Uw spullen worden veilig opgeslagen in een droge, schone en goed geventileerde ruimte. Woont u in Leidsche Rijn of omgeving van Leidsche Rijn en heeft u last van ruimtegebrek? Huur dan een opslagruimte in Leidsche Rijn bij ons.

Uw ruimtegebrek direct oplossen?

Heeft u nog vragen over onze diensten, producten en tarieven? Of wilt u uw ruimtegebrek in Leidsche Rijn gelijk oplossen? Schakel dan onze hulp in! Wij zijn u namelijk graag van dienst. U kunt contact met ons bedrijf in Leidsche Rijn opnemen door te bellen naar 035 - 204 88 10. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het hiernaast weergegeven contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Menu

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Regio Leidsche Rijn

Hoofdvestiging