Dozen verhuizen naar opslag
De goedkoopste en meest veilige oplossing voor gebrek aan ruimte! Vraag vrijblijvend een offerte aan

Miniopslag nodig in Leidsche Rijn?

Bent u op zoek naar aan opslagruimte voor slechts een klein aantal items? Dan is het zonde van de ruimte en voornamelijk van uw geld om een opslagruimte in Leidsche Rijn te huren en die maar gedeeltelijk te gebruiken. In Leidsche Rijn bieden wij u dan ook miniopslag aan; opslagboxen al vanaf 1 kubieke meter!

Veilig opslaan met miniopslag

Miniopslag biedt u dezelfde voordelen als een reguliere opslagruimte. Uw waardevolle goederen zijn bij ons in Leidsche Rijn altijd in veilige handen. De miniopslag wordt door middel van video bewaking dag en nacht in de gaten gehouden, en door middel van elektronische beveiliging weet u zeker dat er niemand bij uw kostbaarheden kan. Uzelf heeft een persoonlijke code en een sleutel, zodat u altijd toegang heeft tot de miniopslag in Leidsche Rijn.

Miniopslag kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u uw administratie veilig en droog bewaren, maar ook uw oude fotoboeken waarvoor u in huis geen plaats meer heeft. En denkt u eens aan kostbare sieraden die u niet draagt en in een doosje onder uw bed liggen? In uw woning is de kans veel groter dat deze worden gestolen. Ook kunnen uw waardevolle spullen beschadigen bij bijvoorbeeld een brand. Kiest u daarom voor miniopslag! In Leidsche Rijn en omgeving kunt u altijd contact met ons opnemen.