035 - 204 88 10

Opslagruimte nodig in Leidscherijn?

Beveiligde opslag in Leidsche Rijn

Uw waardevolle of kostbare spullen wilt u niet zomaar ergens opslaan. Als u op zoek bent naar een opslagruimte in Leidsche Rijn of in de omgeving van Leidsche Rijn voor uw belangrijke goederen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen de veiligheid van uw items wanneer u kiest voor onze beveiligde opslag. Deze opslagruimten zijn voorzien van de beste alarmsystemen en worden bovendien continu in de gaten gehouden door middel van camerabewaking. Als u kiest voor onze beveiligde opslag in Leidsche Rijn, kunt u uw spullen met een gerust hart achterlaten!

Waardevolle spullen in beveiligde opslag

Beveiligde opslag is er voor iedereen; zakelijk of particulier. Ondernemers gebruiken een beveiligde opslagruimte vaak voor het onderbrengen van het bedrijfsarchief en waardevolle papieren, voor particulieren is beveiligde opslag met name geschikt voor dure bezittingen die permanent of tijdelijk op een veilige manier moeten worden opgeslagen. Waarvoor u ook een beveiligde opslag nodig heeft, In Leidsche Rijn bent u bij ons aan het juiste adres. Uw spullen staan droog en schoon en worden op ieder moment van de dag goed beveiligd. Niemand kan nog ongezien in de buurt van uw goederen komen!

Onze beveiligde opslagruimten zijn er in diverse afmetingen. U vindt dus altijd opslag die geschikt is voor uw goederen! Wij zijn uw betrouwbare partij en garanderen u dat uw spullen veilig staan opgeslagen. Wilt u meer weten over beveiligde opslag in Leidsche Rijn? Of wilt u graag meteen een afspraak met ons maken? Neemt u dan contact met ons op. Bel met 035 - 204 88 10

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Menu

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Regio Leidsche Rijn

Hoofdvestiging